pondělí 25. června 2012

... na facebook :)

Dneska je takový zvláštní den... Všimla jsem si, jak nám dnes nečekaně vyletěla sledovanost blogu. Doteď je to krásných 258 zobrazených stránek, což je zcela určitě rekord. :) Nejnavštěvovanější je článek z června 2010 pojmenovaný Nově opravené Křinické náměstí a hospoda Vlčárna. Zvýšený zájem posunul tento článek na šestý "nejčtenější" v celé historii našeho blogu. Těžko říct, proč se zrovna dneska nějakému vyhledávači zalíbil zrovna tento článek... :) 

Přivedlo mě to na myšlenku, kdo vlastně chodí na náš blog - zřejmě to bude pár opravdových zájemců, ale většina to bude spíš náhodně a už se nikdy více nevrátí. Proto jsem se rozhodla pokusit se lapit další duše pomocí facebooku. ;) Kdo ví, zda-li bude tento záměr úspěšný či ne, ale zkusit to můžeme. Tak pokud chcete, přidejte se k nám...


Rocoplaya - o cestováni je ode dneška i na facebooku. ;)

4 komentáře:

  1. Ahoj, daj si facebookovú ikonku aj niekde bokom, lebo keď tento článok nebude posledný, ťažšie vám túto informáciu návštevníci nájdu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, díky za upozornění... budu nejdřív muset přijít na to, jak se to dělá. :)

      Vymazat
  2. jsem na Vašem blogu poprvé.

    Cestování je také našim koníčkem, i když je často spojeno s naší prací.

    Jakmile bude jeden uplakaný den, tak se začtu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to pěkně vítejte na našem blogu. ;) Doufám, že se vám tu bude líbit. Díky za komentář a přeji pěkné počtení. :) L.

      Vymazat

Díky za komentář, thank you for your comment! :)