neděle 1. ledna 2012

Šťastný nový rok! :)

Nový rok jsme přivítali prostě jenom doma. Sice jsme mohli jet na chalupu k České Kamenici nebo do Děčína... Ale pracovní povinnosti a také bacily, které mě přepadly hned po Štědrém dnu rozhodly, že budeme doma. :) Takže místo výletů jsem pila čajíčky a užívala kapičky... a tak. :) Alespoň jsem ale po půlnoci pořídila pár fotek barevných světýlek, i když je vlastně ani nemám ráda (tedy ten hluk... a smrad, který je doprovází).

Sousedovic červená rachejtle :)

... o pár ulic dál

15 vteřin a co to udělá :)


Vždycky se divím, že se znovu a znovu pokouším fotit, co vyfotit neumím... A fotit ohňostroje bez stativu je blbost, ale docela dobře posloužil i rám okna a auto. ;)

Na Silvestra jsem viděla letošní první sníh! Už ráno byl poprašek na střechách a autech a večer pak znovu něco málo nasněžilo. Tak ještě jednou šťastný nový rok - hlavně hodně zdraví a štěstí (zbytek snad už nějak přijde sám)... jo a hodně vydařených výletů. ;)

Pour féliciter


Další informace:
- Péefko na wikipedii :))

2 komentáře:

  1. Je to smutné, když první sníh přijde až po novém roce, ale takové už zkrátka tyhle vánoce byly. Přeju vám vše nejlepší do nového roku:)

    OdpovědětVymazat
  2. Každý rok je to prostě jinak, s tím se musíme smířit. Letos je dost teplo, ale docela se děsím, co bude dál... snad ne sníh až do května nebo něco podobného. :) Hodně dobrého do nového roku i Vám. :)

    L.

    OdpovědětVymazat

Díky za komentář, thank you for your comment! :)